Bash Bar на къмпинг Градина е добре познато и любимо място

...
Bash Bar на къмпинг Градина е добре познато и любимо място
Коментари Харесай

Летни маршрути: Bash Bar, едно познато и любимо място

Bash Bar на къмпинг " Градина " е добре познато и обичано място и летният ми маршрут постоянно ме води точно там. Затова взех решение, че е време да го напомня на всички, които го познават и обичат, и да го показва на тези, които към момента не са попадали на него. Той се намира едно прелестно място – на плажната линия, напълно покрай сините талази. През деня атмосферата в бара е спокойна и безгрижна, с приятна музика, дебела сянка и незаместим аспект към морето. И кафето им е най-хубавото на плажа – една уважителна причина да изпия утринната си доза кофеин тъкмо там.

Вечерите на Bash Bar пък са незабравими и изпълнени с хубаво въодушевление и луди танци до зори. За напитките ви ще се погрижат коктейл майсторите зад бара. А за музиката директно виновни са резидентите диджеи Фози, Ото, Фийл и Ънкъл Били, които нямат потребност от показване и не познават стилови ограничавания. Освен това през август там ни чакат и няколко жестоки събития, които заслужават повече внимание и напълно скоро ще ви разкажем и за тях.

Ако пък сте настроени малко по-авантюристично, може най-сетне да се научите да карате уиндсърф в сърф училището Barut Surf Club, което се намира тъкмо до бара. Другият вид е да си пиете умерено леденото пиво, до момента в който децата ви се забавляват и спортуват на крачка разстояние с професионални инструктори. Вие ще си изберете!

Е, стегнахте ли към този момент багажа? Bash Bar ви чака.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР